Activiteiten

Activiteiten

Alle jeugdleden doen mee aan onze Clubkampioenschappen die dit jaar worden gehouden op zaterdag 16 juni 2018.

De leden van de Wedstrijdselectie doen daar naast ook mee aan diverse wedstrijden in het Rayon. Niet alle wedstrijden zijn van toepassing. We doen in elk geval mee met de 1e en 2edoorstromingswedstrijd, de Jokercup en de Toestelkampioenschappen.

De overige wedstrijden zijn finales waarbij de deelnemers die in de doorstromings- of voorgaande wedstrijd voldoende punten hebben gehaald aan mee mogen doen. We hopen natuurlijk dat we ook op die wedstrijden goed zijn vertegenwoordigd!

De wedstrijdkalender met de locaties zijn HIER te vinden. Je kunt ook altijd komen kijken en de meiden aanmoedigen. Hou er rekening mee dat er meestal wel een kleine entreeprijs geldt van 1 of 2 euro.

Overige Activiteiten:

Naast de wedstrijden organiseren we zo nu en dan leuke extra activiteiten voor onze leden. Ook leveren we soms een bijdrage aan evenementen in de stad. Houd onze kalender op de website in de gaten voor data en actuele informatie.

 

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan!

Algemene Leden Vergadering 2018

Maart is traditioneel de maand waarin het bestuur de Algemene Leden Vergadering houdt. Dit is een voor ieder lid toegankelijke vergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt aan haar leden over het afgelopen jaar. Belangrijk dus want hier hoor je of jouw...