Selecteer een pagina

Over Dindua

door | mei 8, 2018

C.G.V. Dindua is een actieve gym- en turnvereniging uit Enkhuizen. Wij bieden uitdagende lessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Door sport en spel zijn kinderen bezig met het ontwikkelen van hun motoriek. Niet alleen, maar samen met andere kinderen in de vorm van dansen, springen, huppelen en zwaaien.

Wij kiezen er voor om gemotiveerde kinderen vanaf ongeveer 6 jaar uit te nodigen voor onze Pré-selectie. Hier laten we kinderen alvast een beetje proeven van het wedstrijd turnen en leren we de eerste toesteloefeningen aan. Bij voldoende talent en motivatie kun je doorstromen naar het selectieniveau waar je 2 keer per week traint en minimaal 5 wedstrijden per seizoen turnt. Voor acrobaten in de dop bieden we een springuur aan waar je op verschillende soorten trampolines aan de slag gaat. Voor volwassenen is er wekelijks een uur waar je aan je conditie kunt werken.

Jaarlijks organiseren we onderlinge wedstrijden waar al onze jeugdleden kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Omdat plezier in de sport voor ons bovenaan staat, organiseren we naast de trainingen ook allerlei speciale activiteiten zoals pietengym, een uitje naar het gym gala en een heus gym kamp. Ook doen we vaak mee aan (sportieve) evenementen in de stad. Zie onder het kopje ‘activiteiten’ waar je ons binnenkort in actie kunt zien.