Pré-selectie

Op uitnodiging kun je deelnemen aan de pré-selectie. De focus ligt tijdens deze training op het turnen. De onderdelen sprong, brug, balk en vloer staan standaard iedere les op en hier worden de verschillende elementen van het turnen op geoefend. Er wordt hierbij rekening gehouden met de leerlijn die vanuit de Koninklijke Nederlandse Gym Unie (KNGU) wordt aangeboden.

 

Tijdens de training wordt er tijdens de warming-up gewerkt aan lenigheid en kracht. Hierna wordt er geturnd op de onderdelen. De leeftijden van de kinderen varieert van 6 tot en met ca. 14 jaar. Dit houdt in dat alle kinderen op hun eigen niveau aan het trainen zijn. De kinderen worden voorbereid op het wedstrijdturnen. Wanneer blijkt dat ze voldoende motivatie en talent hebben kunnen ze uitgenodigd worden voor de selectie.

Tijdens de trainingen wordt gewerkt met de oefeningen welke op leeftijd en niveau worden aangeboden door de KNGU. Eens per jaar wordt een wedstrijd georganiseerd waarbij de kinderen hun ontwikkeling kunnen laten aan de jury en natuurlijk aan hun ouders.

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan!

Algemene Leden Vergadering 2018

Maart is traditioneel de maand waarin het bestuur de Algemene Leden Vergadering houdt. Dit is een voor ieder lid toegankelijke vergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt aan haar leden over het afgelopen jaar. Belangrijk dus want hier hoor je of jouw...