Springploeg

Springploeg bij C.G.V. Dindua

De springploeg is een fanatieke groep van allerlei leeftijden. Momenteel is de jongste 8 jaar en de oudste 15 jaar oud. Er wordt getraind in De Drecht omdat deze hal als enige voldoende hoogte biedt voor alle sprongen en capriolen van onze deelnemers.

Bij de springploeg beoefen je één discipline van het turnen, namelijk het onderdeel springen. We springen minitrampoline, air-tumblingbaan, dubbele trampoline en wedstrijdtrampoline! Het gaat er in deze groep vooral om het samen oefenen van nieuwe elementen, sportief bezig zijn en gezelligheid. Minimaal één keer in het jaar wordt er, tijdens de clubkampioenschappen, een demonstratie op muziek gegeven. Ons team laat zien wat we het afgelopen seizoen geleerd hebben.
Soms vind een demonstratie ook wel eens ter promotie van de club plaats.

p.s. doe je al mee bij het recreatief turnen of de selectie? dan is de springploeg voor jou slechts de helft van de contributie!

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan!

Algemene Leden Vergadering 2018

Maart is traditioneel de maand waarin het bestuur de Algemene Leden Vergadering houdt. Dit is een voor ieder lid toegankelijke vergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt aan haar leden over het afgelopen jaar. Belangrijk dus want hier hoor je of jouw...