Selectie Turnen

Het deelnemen aan de selectie is uitsluitend mogelijk op uitnodiging. De kinderen worden geselecteerd vanuit onze recreatie groepen en de pré-selectie. Het is altijd mogelijk te informeren naar de mogelijkheden. Hiervoor kan je contact opnemen met de trainster.

De turnsters die deelnemen aan deze les trainen minimaal 2x per week 2 uur. Tijdens de les wordt veel aandacht besteed aan lenigheid en kracht. Daarnaast wordt er gewerkt aan de oefenstof die aangeboden wordt door de KNGU. 4 keer per jaar doen de turnsters mee aan de wedstijden binnen het rayon West-Friesland op de niveaus D3, D2 en D1. Hiernaast is het mogelijk je te plaatsen voor de finale wedstrijden die plaatsvinden in de regio Noord-Holland.

Naast het werken aan de oefenstof wordt er hard getraind op nieuwe elementen. De leeftijd van de turnsters varieert van 6 t/m ca. 12 jaar. Iedereen is aan het trainen op zijn eigen niveau. Waar sommige nog hard trainen op de basiselementen zijn andere meisjes al bezig met de flik-flik, salto’s of de kip.

Wanneer je lid bent van de selectie ontvang je tijdens de wedstrijden een turnpakje en een trainingspak van de verenging. Ook zijn alle nodige lesmaterialen aanwezig en voor algemeen gebruik.

 

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan!

Algemene Leden Vergadering 2018

Maart is traditioneel de maand waarin het bestuur de Algemene Leden Vergadering houdt. Dit is een voor ieder lid toegankelijke vergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt aan haar leden over het afgelopen jaar. Belangrijk dus want hier hoor je of jouw...