Contributie

Contributie

Contributie per half jaar (excl. bondscontributie):

Bewerken
Aantal uur les in de week: Leden tot 16 jaar Leden tot 16 jaar
bondscontributie
Leden vanaf 16 jaar Leden vanaf 16 jaar
bondscontributie
selectie 4 uur € 168,00 € 11,00 € 185,00 € 13,50
1 uur € 60,00 € 11,00 € 70,00 € 13,50

 

Elke 2e lessoort/sport bij Dindua: 25% korting op de contributie van de voordeligste lessoort vanaf juli 2019!

Dus ga je naast het recreatief turnen, ook meedoen met de springploeg, dan betaal je hiervoor slechts 45,00 per half jaar. Voor de selectie geld dat de korting op de 2e lessoort de voordeligste betreft, dus ga je naast de selectielessen meedoen met de springploeg, dan ontvang je de korting op de springploegcontributie.

 

Machtiging tot incasso:
Bij het aangaan van het lidmaatschap is een machtiging tot automatische afschrijving verplicht. Op deze incasso wordt vermeld dat u Dindua toestemming geeft om incasso-opdrachten wegens contributie naar uw bank te sturen. Daarnaast geeft u toestemming om die bedragen t.g.v. van Dindua van uw bankrekening af te schrijven. De bedragen betreffen 2 x per jaar de contributie (zie bovenstaande contributiebedragen bij 1, 2 of 4 uur) en 2x per jaar de bondscontributie van de KNGU. Dit bedrag moet Dindua per lid per kalenderjaar van de vereniging eens per jaar afdragen aan de landelijke bond KNGU. Incasso vindt plaats in oktober en in maart.

Deelname aan wedstrijden:
Voor selectiedeelnemers zijn bijkomende kosten naast de contributie circa € 3,-tot € 5,- per wedstrijd. (geldt niet voor clubkampioenschappen)

Gezinsregeling:
Elk 2e (of meer) gezinslid krijgt 5% korting op de contributie berekend over het lid met het laagste contributietarief.

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan!

Algemene Leden Vergadering 2018

Maart is traditioneel de maand waarin het bestuur de Algemene Leden Vergadering houdt. Dit is een voor ieder lid toegankelijke vergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt aan haar leden over het afgelopen jaar. Belangrijk dus want hier hoor je of jouw...